Wij bieden je verschillende mogelijkheden om je bestelling veilig te betalen.

Overboeking

Natuurlijke kan je de betaling altijd per bankoverschrijving voldoen. Hoe er wel rekening mee dat dit een paar dagen in beslag neemt en de levering van je bestelling zal vertragen.

iDEAL

De meeste gebruikte betalings optie in Nederland is iDEAL Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. Je betaalt via de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van je eigen bank. iDEAL is namelijk een directe online overboeking van jouw bankrekening naar onze bankrekening. Wij krijgen gelijk melding dat je betaald hebt en kunnen ook zo snel mogelijk je bestelling klaar maken en versturen

Bankcontact

Bankcontact is de Belgische tegenhanger van iDEAL. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de meeste Belgische gebruikers voor Bankcontact als betalingsmethode.

Helaas accepteren wij niet alle betalingsmethodes

Creditcards en PayPal

Wij hebben er voor gekozen om geen creditcards en PayPal betalingen te accepteren. De reden hiervoor is dat deze betalingsmethode erg veel kosten met zich meebrengen. Deze kosten zijn te hoog om voor ons acceptabel te zijn wat zou beteken dat we ze aan onze klanten moeten doorberekenen. Omdat we dit niet willen en er genoeg alternatieven zijn om veilig te betalen hebben we besloten om deze betalingsmethoden niet aan te bieden.

Contante betaling

Als je je bestelling bij ons in Assen wilt komen afhalen dan kan je deze niet ter plaatse bij ons contant betalen. Wil je je bestelling bij ons afhalen dan vragen we je om deze van te voren al aan ons te betalen d.m.v. een bankoverschrijving, iDEAL of Bankcontact.