De Simplus-M is de middelste goedkope waterontharder uit de Simplus serie. Geschikt voor huishoudens van 2 tot 3 a 4 personen.

Daarom de Simplus:

  1. Compacte machine
  2. Onderhoudsarm
  3. Volume gestuurd
  4. Eenvoudige installatie


Gelijk meebestellen:

WS-SIMPLUS-M
€ 599,00
€ 329,45 45% korting
Inclusief belasting
Aantal
not_interested Tijdelijk uitverkocht

 

Veilig kopen en betalen

 

Gratis verzonden (vanaf €50)

 

30 dagen gratis retourneren

De Simplus serie bestaat uit een drietal goedkope waterontharders. Ondanks dat we deze Simplus waterontharders aanbieden voor een zeer lage prijs, beschikken ze toch over een aantal functies die je normaal op duurdere waterontharders tegenkomt.

De Simplus-S is de kleinste waterontharder uit de Simplus serie. Hij is met name geschikt voor 2 tot 3 a 4 persoons huishoudens. Door zijn compacte afmetingen is er bijna altijd een plek te vinden waar hij geïnstalleerd kan worden.

Mocht je met minder personen zijn kijk dan eens naar de Simplus-S Ben je met meer personen zijn of een hoge waterhardheid of verbruik hebben, kijk dan ook eens naar de Simplus-XL. Ben je op zoek naar een luxere waterontharder van topkwaliteit, kijk dan eens naar onze Premium waterontharders.

Bekijk ons handige overzicht van de verschillen tussen de verschillende series die wij hebben. Kom je er niet uit bel ons gerust op 085-3011 386, dan helpen we je graag verder.

Compacte afmetingen

Door zijn compacte afmetingen van 59x22x42cm is er voor de Simplus-M haast altijd wel een plaats te vinden. Houd er rekening mee dat je aan de achterzijde zo’n 12 cm nodig hebt om de bypass-klep en aansluitslangen aan te kunnen sluiten.

Onderhoudsarm

De Simplus waterontharder maakt gebruik van een elektrische stuurklep. Vergeleken met een waterontharder die op waterkracht werkt heeft de Simplus waterontharder veel minder onderhoud nodig. Dit komt doordat er een eenvoudige onderhoudsvrije e-motor (i.p.v. een complex hydraulisch zuiger en kleppen stelsel) in zit. Daarnaast is de Simplus eenvoudig naar uw wensen in te stellen.

De Simplus-serie maakt gebruik van keramische afdichtingen in de stuurklep anders dan de meeste waterontharders die gebruik maken van rubberen afdichtingen. Hierdoor zijn er geen rubbers meer die periodiek onderhoud vereisen en is het onderhoud beperkt tot het jaarlijks toevoegen van onze Mollius Resin Cleaner.

Geavanceerde functies met eenvoudige bediening

De Simplus-serie is ondanks zijn geavanceerde functies toch eenvoudig te bedienen

Duidelijke displayDisplay Simplus goedkope wateronharder

Door het duidelijk afleesbare lcd-scherm en eenvoudige menu structuur is de machine eenvoudig in te stellen. In de praktijk moet je de waterontharder éénmalig in stellen en hoef je hier verder niet meer naar om te kijken.

Volume gestuurd

Anders dan de meeste goedkope waterontharders is de Simplus volume gestuurd waardoor hij zich aanpast aan je waterverbruik en alleen regenereert als het echt nodig is.

Bypass-klep

Door de geïntegreerde bypass klep is het eenvoudig om de machine tijdelijk uit te zetten voor als je een keer veel (hard)water nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan het bijvullen van je CV, vijver, zwembad of het sproeien van je tuin.

Installatie

Combi waterontharder

De Simplus waterontharder is een zogenaamde “combi” waterontharder. Wat we daarmee bedoelen is dat het zoutvat geïntegreerd is in de behuizing. Je hebt dus geen apart zoutvat nodig die je moet aan sluiten. Dit maakt de installatie iets eenvoudiger en compacter dan bij een “split” uitvoering.

HandleidingHandleiding Simplus waterontharder

De Simplus serie komt net als al onze waterontharders met een uitgebreide Nederlandstalige Handleiding. Hierin wordt stap voor stap aan de hand van afbeeldingen en voorbeelden de installatie en bediening uitgelegd.

Optionele installatieset

Je kan een voor de Simplus een optionele installatieset bestellen, bestaande uit:

  • 2x installatieslang van 1 meter met wartels (om je ontharder op de waterleiding aan te sluiten)
  • 3 meter afvoerslang (om je ontharder op de afvoer aan te sluiten)
  • 2x slangklem (om de afvoerslang te zekeren)

Wat is niet meegeleverd met de optionele installatieset?

Om de installatieslang aan te kunnen sluiten kun je gebruikmaken van een zogenaamd puntstuk. Deze klem je op de bestaande waterleiding en voorziet deze van een schroefdraad waar je vervolgens de installatieslang op aansluit. Deze puntstukken kun je optioneel mee bestellen en zijn afhankelijk van de diameter van je waterleiding.

Kwaliteit

2 jaar garantie op de Simplus goedkope wateronhardersDe waterontharder uit de Simplus-serie zijn instap waterontharders. Ze kunnen zich niet meten met onze premium waterontharders maar het zijn prima waterontharders voor een zeer lage prijs. Daarom krijg je 2 jaar garantie op onze Simplus waterontharders, zonder enige verplichting van bijvoorbeeld een kostbaar onderhoudscontract, zoals bij veel andere aanbieders vaak wel het geval is.

WS-SIMPLUS-M

Datasheet

Capaciteit (L bij 8°dH)
2070
Gecombineerd of split
Gecombineerd
Afmetingen ontharder (h*b*d)
59*22*42cm
Inhoud Harskolom (L, +/-10%)
7
Capaciteit zoutvat (kg)
12
Resthardheid instelbaar
Nee
Water beschikbaar tijdens de regeneratie
Nee
Keramische of rubberen afdichtingen in stuurklep
Keramisch (onderhoudsarm)
Aansluiting (")
3/4
Garantie
2 Jaar
Installatieset
Optioneel
Waterdrukverlies (lager is beter)
Boven gemiddeld
Zoutverbruik (minder is beter)
Gemiddeld
Waterverbruik (minder is beter)
Gemiddeld
Automatische desinfectie module
Nee

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

4 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...